طراحی لوگو و نکاتی که
کسب و کار شما را متحول میکند

طراحی لوگو نخستین دریچه‌ای است که فعالان و کنشگران اقتصادی برای ارتباط تصویری به روی مشتریان و مخاطبان باز می‌کنند. چنانچه از اهالی کسب‌وکار باشید ساخت لوگو می‌تواند آغازکننده ارتباط موثر میان شما و مخاطبانتان باشد و مسیر موفقیت کسب‌وکار شما را تا حد قابل‌توجهی هموار کند. در این نوشتار با ما همراه باشید و گام به گام از صفر تا صد طراحی لوگو را به زبان ساده بخوانید. این مقاله به شما کمک می‌کند تا هر آنچه برای حرفه‌ای‌ترین طراحی لوگو به آن نیاز دارید را بیاموزید.در ادامه با تیم لوگو نستعلیق همراه باشید.
+ 0 هزار
پروژه خارجی موفق
0 نفر
متخصص هنرمند
+ 0 هزار
پروژه کلی انجام شده

نمونه کار ها

صنف ها

لوگو یا نشان تجاری، نماد و به عبارت ساده تصویری است که هویت شرکت یا کسب‌وکار شما را نمایان می‌سازد. نماد مذکور می‌تواند از تصویر، خط، شکل‌ و احجام هندسی یا نوشته یا ترکیبی از تمام آن‌ها تشکیل شده باشد. لوگو به هر یک از این صورت‌ها که باشد باید به شناسایی و معرفی برند یک کسب‌و‌کار کمک کند. ضمنا این نماد باید میان برند و ماهیت شرکت شما با سایر فعالیت‌های مشابه، تمایز ایجاد کند.

طراحی لوگو فرایند ایجاد یا خلق نمادهای بصری و گرافیکی است که هویت یک برند یا شرکت را نمایان می‌کند. صاحبان کسب‌وکارهای امروزی از تمام روش‌های مدرن از جمله طراحی لوگو با هوش مصنوعی برای ایجاد هویت بصری استفاده می‌کنند. آن‌ها می‌دانند ارتباط تصویری قوی با مخاطبان و شناساندن فلسفه برند به مشتریان، تضمین‌کننده تداوم فعالیت و سودآوری هر شرکت است.

منتظر تماس کارشناسان باشید ...

متنی ساختگی و بدون معنی است که برای امتحان فونت و یا پر کردن فضا در یک طراحی گرافیکی

لوگو باید چه اهدافی را محقق کند؟

طراحی لوگو فرایند ایجاد یا خلق نمادهای بصری و گرافیکی است که هویت یک برند یا شرکت را نمایان می‌کند. صاحبان کسب‌وکارهای امروزی از تمام روش‌های مدرن از جمله طراحی لوگو با هوش مصنوعی برای ایجاد هویت بصری استفاده می‌کنند. آن‌ها می‌دانند ارتباط تصویری قوی با مخاطبان و شناساندن فلسفه برند به مشتریان، تضمین‌کننده تداوم فعالیت و سودآوری هر شرکت است.

مفهوم رنگ های گوناگون در طراحی لوگو

انتخاب رنگ یکی از کارهای مهم در چک لیست طراحی لوگو است. رنگ لوگو و نوع به کارگیری آن در طراحی، در القای پیام برند به مخاطب تاثیر به‌سزایی دارد. به بیان دیگر همه اشکال، نوشته‌ها، خطوط ، طرح‌ها و تصاویر می‌توانند با رنگ‌های گوناگون، احساسات و پیام‌های متفاوتی را به مخاطبان منتقل کنند و بر اولویت‌ها و فلسفه برند تأثیر بگذارند.
در ادامه مفهوم برخی از رنگ‌های معمول در طراحی لوگو را مرور می‌کنیم.
قرمز: رنگ قرمز به طور معمول برای ایجاد احساسات شدید و پرقدرت مورد استفاده قرار می‌گیرد. این رنگ، احساساتی همچون انرژی، قدرت، عشق و هیجان را انتقال می‌دهد. طبیعتا برندهایی که می‌خواهند انرژی و قدرت را منتقل کنند از رنگ قرمز استفاده می‌کنند. بنابراین عجیب نیست که شرکت‌های تولید‌کننده نوشابه‌های انرژی‌زا از این رنگ در لوگوی خود استفاده می‌کنند.
آبی: آبی یکی از رنگ‌های محبوب و پرکاربرد در هر نرم‌افزار طراحی لوگو است. این رنگ احساساتی مانند اعتماد، ثبات، صمیمیت و صلابت را القا می‌کند. برندهایی که می‌خواهند به مخاطبان خود احساس اعتماد و صمیمیت را القا کنند، معمولاً از رنگ آبی استفاده می‌کنند. برخی برندهای تولیدکننده خودرو مثل بی ام و(BMW) با این رنگ شناخته می‌شوند. بعضی برندهای مشهور دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات مثل (hp) و فیسبوک هم رنگ آبی را به‌عنوان رنگ غالب در لوگوی خود انتخاب کرده‌اند.
زرد: رنگ زرد معرف انرژی، خوشبختی، خلاقیت و ارتباط همراه با شادی است. این رنگ معمولاً توسط برندهایی که به‌دنبال جذابیت و شادابی هستند مورد استفاده قرار می‌گیرد. به‌عنوان‌مثال استفاده از رنگ زرد در لوگوی ایرانسل نشان می‌دهد این برند خود را به‌عنوان یک ابزار ارتباطی پرانرژی و شاد به مخاطبان معرفی می‌کند.
سبز: سبز رنگی است که با طبیعت، رشد و سلامتی مرتبط است. این رنگ احساساتی همچون آرامش، تعادل و تجدید انرژی برای مخاطبان تداعی می‌کند. برندهایی که آرامش، طبیعت و سلامتی را اولویت خود می‌دانند، معمولاً از رنگ سبز استفاده می‌کنند. مثلا شرکت نفتی بریتیش پترولیوم (BP) با استفاده از رنگ سبز در لوگوی خود تلاش می‌کند خود را طرفدار محیط زیست نشان دهد. البته بسیاری از فعالان محیط زیست معتقدند استفاده از رنگ سبز در لوگوی یک شرکت، صرفا ساخت لوگو در فتوشاپ است و چیزی را تغییر نمی‌دهد. به باور آن‌ها نه‌تنها (BP) بلکه هیچ شرکت نفتی دیگری را نمی‌توان طرفدار محیط زیست به شمار آورد.
سفید و مشکی: رنگ سفید معمولا به‌عنوان نمادی از پاکی، سادگی و صداقت در طراحی لوگو استفاده می‌شود. رنگ مشکی نیز به‌عنوان نماد قدرت، تناسب و توازن مورد استفاده قرار می‌گیرد. ترکیب این دو رنگ در لوگو قدرت را همزمان با سادگی به نمایش می‌گذارد. مرسدس بنز، سونی و گوچی برندهایی از دنیای خودرو، لوازم صوتی و تصویری و پوشاک هستند که از این ترکیب رنگ به خوبی در طراحی لوگوی خود استفاده کرده‌اند.